Κονσόλα Playstation 4 και Pro Evolution Soccer 2020

Το περιμένατε? Είναι εδώ ανανεωμένο και πλήρως διασκεδαστικό! Απολαύστε τον καφέ, τον χυμό ή το αναψυκτικό σας σε ένα ζεστό φιλικό περιβάλλον παίζοντας Pro Evolution Soccer 2020... 


PLAYSTATION 4


Κονσόλα Playstation 4 & Pro Evolution Soccer 2020

Ελάτε να απολαύσετε ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα μοναδικό Play Room στην Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης. Ο απόλυτος συνδυασμός ποδοσφαιρικής απόλαυσης είναι εδώ και σας περιμένει.

Η κορυφαία σε πωλήσεις κονσόλα στον κόσμο, με απαράμιλλη ισχύ παιχνιδιού είναι εδώ. Εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού και ψυχαγωγίας, εκπληκτική ευκρίνεια  και απίστευτη λεπτομέρεια, με την ανάλυση να φτάνει έως και 4K. Το πιο γρήγορο και ευκρινές παιχνίδι που γνώρισες ποτέ. Το παιχνίδι ζωντανεύει με έντονα σχέδια και υπέροχες ζωντανές λεπτομέρειες, χάρη στην αυξημένη ισχύ ενώ η δράση γίνεται πιο γρήγορη χάρη στους πιο γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς καρέ. 

Φυσικά την κονσόλα συνοδεύει το μοναδικό Pro Evolution Soccer 2020

Η επιστροφή του PES 2019  προσφέρει εμπειρία gameplay όπως ποτέ μέχρι τώρα. Αυτή τη χρονιά, η πολυβραβευμένη σειρά έχει κάνει τη μεγαλύτερη ανανέωση της δεκαετίας, και ανεβάζει τον πήχη στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. 

Με το PES 2019 θα δεις για πρώτη φορά ποδόσφαιρο όπως δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου. Η μηχανή "Enlighten" φέρνει αυθεντικά visual effects που ζωντανεύουν το παιχνίδι. Real time "Global Illumination" φωτισμός και σκιές φέρνουν την επανάσταση στα γραφικά με εξαιρετική λεπτομέρεια στα μοντέλα και στο πλήθος, στο γρασίδι και φυσικά στο χιόνι και τις άλλες καιρικές συνθήκες.

Το myClub περνάει στη δεύτερη φάση του, αφού επανασχεδιάζεται εντελώς. Στο κέντρο του βρίσκεται το σύστημα player card, που καινοτομεί στον τρόπο που ο παίκτης σχεδιάζει την ομάδα του. Οι παίκτες του myClub μπορούν πλέον να βρουν High Performance Players, όπως Legend Players και τους Players of the Week που έχουν προσωρινά βελτιωμένα στατιστικά βασισμένα στην απόδοσή τους στον πραγματικό κόσμο.
Ανάμεσα στις συνεργασίες της Konami βρίσκεται και μία από τις μεγαλύτερες pre-season διοργανώσεις του κόσμου, η International Champions Cup (ICC). Το ICC είναι σημαντικό γιατί τα στοιχεία και οι πληροφορίες του έρχονται νωρίς, και θα προσφέρουν πολλή γνώση στο σχεδιασμό του Master League, στο νέο σύστημα διαπραγματεύσεων και μεταγραφών, και στα μενού.

Οι ελιγμοί στο γήπεδο είναι δύσκολοι, αλλά η πληροφορία είναι πιο άμεση στον παίκτη, μιας και η κούραση του κάθε παίκτη είναι φανερή μέσω του Visible Fatigue, που επηρεάζει την απόδοση και τη συμπεριφορά των παικτών! Ο νέος μηχανισμός των σουτ προκύπτει από τα βελτιωμένα ball physics και αλλάζει τη θέση της μπάλας σε σχέση με τον παίκτη, ενώ τα νέα skills δίνουν διαφορετικά shot styles σε κάθε παίκτη. Η αίσθηση του να χτυπάς τα δίχτυα είναι πλέον απολαυστικότερη από ποτέ, και ολοκληρώνεται με τα πανέμορφα νέα net physics και τους νέους πανηγυρισμούς τόσο των παικτών και των ομάδων όσο και των οπαδών.