Κονσόλα Playstation 3 και TEKKEN 6

Ζήστε την απόλυτη οδηγική εμπειρία με φίλους ή μόνοι σας απολαυάνοντας εξαιρετικά ροφήματα στο Έτσι & Αλλιώς Play Room με επιλεγμένους τίτλους για το PS3 .

Η σειρά Street Fighter μεταφέρεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με το Ultra Street Fighter IV για το PlayStation 3. Συνεχίζοντας την παράδοση της πασίγνωστης σειράς, προστίθενται πέντε νέοι χαρακτήρες και έξι νέα στάδια για περισσότερο πολεμικό χάος, με εξισορροπημένο gameplay και original modes ολοκληρώνοντας αυτή την Ultra προσφορά.


PLAYSTATION 3


Tekken 6

  • Όπως ανακοίνωσε η Namco, το gameplay του Τakken 6 θα είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Καταρχήν για πρώτη φορά στη σειρά Τekken, θα μπορείτε μέσω του campaign story mode να παίξετε παρέα με κάποιον φίλο σας. Πέρα όμως από το multiplayer, στο campaign mode θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε μάχες ένας εναντίον ενός μέσω του Playstation Network και του Χbox live.
  • Στο Tekken 6, το σύστημα μάχης είναι πιο αντικειμενικό κι αυτό κάνει το παιχνίδι σαφώς πιο ρεαλιστικό. Επίσης, για πρώτη φορά οι χαρακτήρες σας θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν όπλα, όπως π.χ. κοντάρια. Οι εκδόσεις στις κονσόλες θα περιλαμβάνουν ένα επιπλέον είδος παιχνιδιού που θα ονομάζεται "Scenario Campaign" και θα θυμίζει τα "Τekken Force" και "Devil Within" που συναντήσαμε στις προηγούμενες εκδόσεις. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 42 μαχητές. Σε αυτούς συγκαταλέγονται όλοι οι χαρακτήρες που είδαμε στο Τekken 5, καθώς επίσης και οκτώ νέοι, ορισμένοι εκ των οποίων θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο Scenario Campaign mode.
  • Τεχνικά χαρακτηριστικά
    Τα πρώτα δείγματα του παιχνιδιού δείχνουν ότι σε σύγκριση με το Tekken 5, τα γραφικά είναι πολύ ανώτερα, στις εκδόσεις του Playstation 3 και του Xbox 360. Συγκεκριμένα, θα μπορείτε ακόμη και να επηρεάσετε το περιβάλλον. Έχετε δηλαδή την δυνατότητα να σπάσετε πατώματα και τοίχους, αποκαλύπτοντας νέες περιοχές. Οι χαρακτήρες είναι πιο καλοσχεδιασμένοι, υπόσχοντάς σας μια εμπειρία, κατά πολύ ανώτερη σε σχέση με όσα fighting games έχετε παίξει έως σήμερα.

TEKKEN 6 & Playstation 3 Console